Telefon: 0788.310.788

Bine ati venit!

Apa alcalina Perla Moldovei

Transport si livrare

Cum primesc produsele si cum le platesc?
Bucuresti: livrarea produselor este gratuita in 24-48 ore de la confirmarea comenzii
In cazul ridicarii produselor de la magazin veti primi un mail sau SMS din partea noastra in care va vom confirma daca produsele sunt pe stoc si apoi puteti merge sa le ridicati. In cazul in care optati pentru ridicarea produselor din magazin, plata o veti face la ridicarea produselor.
 
Cat sunt taxele de livrare?
Bucuresti: 0 lei
In tara: va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic
 
Modalitati de plata:
Pentru a achita produsele comandate pe perlamoldovei.com ai la dispozitie mai multe optiuni:
- Plata numerar sau ramburs
- Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard 
- Ordin de plata
 
Plata numerar/ramburs
 
Plata se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul perlamoldovei.com. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul care efectueaza livrarea.
 
 
Plata cu cardul la ridicarea produselor din Magazin
 
La ridicarea produselor de la sediul perlamoldovei.com, se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) prin intermediul terminalului POS existent.
 
 
Plata online cu cardul
 
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).
 
Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.
 
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, perlamoldovei.com foloseste platforma Mobilpay
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plati Mobilpay.
 
In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Mobilpay. perlamoldovei.com nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.
 
 
Returnarea Produselor:
Ordonanta Guvernului 130/2000
 
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului"
 
Conform OG 130/2000 clientii site-ului perlamoldovei.com  pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.
 
Notificarea de a renuntare la cumparare se va data, semna si trimite de catre client prin posta la adresa: str Polona nr 113, sector 1, Bucuresti cod postal 010497 Notificarea nu este valabila pentru persoanele juridice si nici pentru cazul cind produselor sunt precomandate, platite si ridicate de la sediul perlamoldovei.com 
 
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, iar produsele vor fi returnate in ambalajul original fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile impuse de NaturaMarket.ro si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dumneavoastra.
 
Adresa la care produsele vor fi returnate este sediul NaturaMarket.ro din str Polona nr 113, sector 1, Bucuresti cod postal 010497
 
perlamoldovei.com se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.
 
Pentru nelamuriri ne puteti contacta pe adresa email sau la numarul de telefon : 0788310788 (Apelabil luni - vineri intre orele 10:00 - 18:00).
 
Siteul www.perlamoldovei.com  este operat de Metro.ro srl, cu sediul in din str Polona nr 113, sector 1, Bucuresti cod postal 010497